Externe vertrouwenspersoon/ Vertrouwelijk Aanspreekpunt / Confidential Advisor

[FOR ENGLISH, SEE PAGE 2]

Hoe kan ik je in de rol van een vertrouwenspersoon van dienst zijn?

‘Ik ben Nelle Hens en mijn hart gaat uit naar het faciliteren van dynamische stabiliteit. Sinds 2020 ben ik naast mijn werk als danseres, choreografe en yogalerares ook werkzaam als externe vertrouwenspersoon en vertrouwelijk aanspreekpunt binnen de podiumkunsten en bredere kunstensector.

In mijn rol als externe vertrouwenspersoon en vertrouwelijk aanspreekpunt ben ik er voor je ter ondersteuning in het voorkomen en omgaan met psychosociale risico’s op het werk/school. Dit gaat onder ander over het risico op stress- en burnout-gerelateerde problemen, ongewenst grensoverschrijdend gedrag op het werk: geweld, pesterijen en ongewenst seksueel gedrag.  

Ervaar je één van bovenstaande uitdagingen of constateer je een situatie waar je je niet prettig bij voelt, dan kan je me contacteren voor een afspraak. Dit zowel voor individuele uitdagingen als voor uitdagingen van collectieve aard.

Ik ben er om in alle vertrouwelijkheid naar je te luisteren. Dit betekent dat je anoniem blijft en dat de inhoud niet wordt gedeeld met derden (tenzij gewenst). Mijn intentie is om te luisteren zonder oordeel en samen met jou te kijken naar wat er leeft, je onderliggende behoeften en mogelijke manieren om deze tegemoet te komen.

Verder zijn bemiddeling en facilitatie van gesprek mogelijk wanneer gewenst.’

Wie kan contact met me opnemen voor een consultatie:

Deze pagina is voor werknemers, medewerkers en/of studenten van de organisaties waarmee ik reeds samenwerk, waaronder De Monty, Fabuleus, SKaGeN, BERLIN, DeTheatermaker, P.A.R.T.S en Apass.

Wens je als organisatie contact met me op te nemen in mijn functie als vertrouwenspersoon, vertrouwelijk aanspreekpunt, bemiddelaar of procesbegeleider, dan vind je hier meer praktische info.

Wens je individuele coaching, dan vind je hier meer info en/of kan je hier contact met me opnemen.

Wens je een luisterend oor, ben je professioneel aan het werk in de podiumkunsten en maak je geen deel uit van onderstaande organisaties, dan kan je terecht bij me en mijn collega’s van Sociaal Fonds voor Podiumkunsten. Meer info vind je hier: ‘WeListen, WeMeet, WeInform, WeSupport’.

Fabuleus
Alle vaste medewerkers, alle tijdelijke medewerkers (zelfstandig of in loondienst), stagiairs en vrijwilligers + alle deelnemende jongeren binnen de fABULEUS-producties en projecten. 
SKaGeN
Alle vaste medewerkers, alle tijdelijke medewerkers (zelfstandig of in loondienst), stagiairs en vrijwilligers.
BERLIN 
Alle vaste medewerkers, alle tijdelijke medewerkers (zelfstandig of in loondienst), stagiairs en vrijwilligers.
DeTheatermaker
Alle vaste medewerkers, alle tijdelijke medewerkers (zelfstandig of in loondienst), stagiairs en vrijwilligers.
P.A.R.T.S.
Studenten 
en vaste medewerkers, alle tijdelijke medewerkers (zelfstandig of in loondienst) in relatie tot de studenten.
Vaste medewerkers kunnen ook terecht bij de vertrouwenspersoon voor stafleden en wanneer in loondienst bij de externe preventiedienst. 
Apass
Participanten 
en vaste medewerkers (in relatie tot de participanten). Vaste medewerkers kunnen wanneer in loondienst ook terecht bij de externe preventiedienst.
De Monty
(te bevestigen)

Hoe maak je een afspraak met de vertrouwenspersoon ?

Werk je als werknemer of medewerker samen met een van de hierboven vermelde organisaties en wens je een consultatie, dan kan je contact met me opnemen via onderstaande mailadres. Wens je mijn telefoonnummer, dan kan ik deze bezorgen via mail.

nellehens.vp@gmail.com

Een consult duurt een uur. Tijd en plaats zijn in overleg.

-> Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen.

1 thought on “Externe vertrouwenspersoon/ Vertrouwelijk Aanspreekpunt / Confidential Advisor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close