COACHING

Ben je op zoek naar meer stabiliteit in alle veranderingen rondom of voel je je net vast zitten ? 

Als coach gaat mijn hart uit naar het faciliteren van dynamische stabiliteit. Mijn intentie is te luisteren zonder oordeel, beweging van binnenuit te faciliteren, informeren, het zelfoplossend vermogen aan te spreken en samen de mogelijke stappen bekijken om een weloverwogen actie te komen. 

Mijn aanpak is intuïtief en met lichaamsbewustzijn om jou te ondersteunen tot meer verbinding met jezelf in relatie tot je omgeving. 

Zowel individuele of mini groepssessies zijn mogelijk en gebeuren in vertrouwen om een veilige omgeving te verzekeren.

Contact

Wil je graag een consultatie of kennismakingsgesprek, contacteer Nelle.

Meer over Nelle

Nelle Hens is gefascineerd door beweging en rust. De basis van haar werk ligt in het faciliteren van dynamische stabiliteit. Dit doet ze in de rol van danseres (sinds 2006), choreografe, yoga docente (sinds 2009), vertrouwenspersoon en procesbegeleider (sinds 2020).

Nelle Hens verdiepte zich verder in relationele dynamieken, gestalttherapie en volgde oa. een opleiding in Thomas Gordon Communicatietraining, persoonlijke effectiviteit (Carolien Jongbloed 2016), opleiding Dienend Leidinggeven (Roeland Broeckaert 2019), opleiding Vertrouwenspersoon (Yolan De Meyer, IDEWE, Sociaal Fonds voor Podiumkunsten 2019), jaarlijkse supervisies en workshops zoals ‘Intimacy on stage’ en ’Preventief omgaan met stress en burn-out’ bij Sociaal Fonds voor Podiumkunsten.

Als vertrouwenspersoon werkt Nelle binnen het welzijnsdomein ‘psychosociale aspecten’ mee aan het voorkomen en aanpakken van psychosociale risico’s op het werk. Dit gaat o.a. over het risico op stress, burn-out en ongewenst grensoverschrijdend gedrag op het werk zoals geweld, pesterijen en ongewenst seksueel gedrag en conflict. 

Nelle Hens werd meer en meer gevraagd als individuele coach en procesbegeleider. Omdat deze vragen ook haar energie gaven, ging ze hier in 2021 actief op in en bouwde haar praktijk verder uit als coach.

ERVARINGEN

Voor mij waren de gesprekken met Nelle heel helpend door hun concrete karakter. 
Ik had behoefte aan handvaten om beter grenzen te kunnen stellen en Nelle bood daarbij erg relevante, hands-on dingen aan.
Nelle werkt met heldere tools die, als je een beetje de weg kwijt bent, heel welkom zijn. Tegelijk voel je dat ze de open communicatie ook zelf heel erg toepast.
Ik voelde bij haar steeds een open houding naar mijn verhaal toe en een sterke wil om te luisteren zonder oordeel.
Ze creëerde een heel veilige context voor mij om mijn verhaal te doen. –  A.L. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close