No body

Impressies van onze laatste residentie bij De Veerman vind je in onderstaande teaser van ‘No body’ van de hand van Sarah Lederman.

 

‘No Body’ is een rondreizend project van ONT MOET, bestaande uit verschillende opeenvolgende residenties. Tijdens deze tournee van residenties, zetten we de deuren van de werkruimte open voor geïnteresseerd publiek. In de vorm van deelmomenten, zogenaamde ‘partiformances’, nodigen we bezoekers uit om betrokken te worden bij het werkproces en onderzoek. Met de naam ‘partiformance’ maken we de combinatie van participatie en performance; geen van beiden is zonder de andere. Ook de nuance van ‘feest’ ligt erin, omdat we ons inzetten om via ‘free flow’, momenten van vreugde en verbinding te faciliteren. Deze deelmomenten willen we meer en meer integreren in onze werking; op die manier willen we het project op een duurzame manier verder ontwikkelen.

Heb je een leuke plek waar we zo een residentie mogen houden, laat het ons dan zeker weten. Wil je graag zelf zo’n deelmoment tijdens een van de volgende residenties meemaken, gelieve dan contact op te nemen met Michel

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close