No body, een partiformance

‘No Body’ is het tweede deel van een tweeluik.  Het is ontstaan als een rondreizend project van ONT MOET, bestaande uit verschillende opeenvolgende residenties. Tijdens de tournee van residenties, zette we de deuren van de werkruimte open voor een publiek. In de vorm van deelmomenten, zogenaamde ‘partiformances’, nodigden we de bezoekers uit om actief deel te nemen aan het werkproces en onderzoek. 

Met de naam ‘partiformance’ maken we de combinatie van participatie en performance; geen van beiden is zonder de andere. Ook de nuance van ‘feest’ ligt erin, omdat we ons inzetten om via ‘free flow’, momenten van vreugde en verbinding te faciliteren. 

Op dit moment heeft No body zich gevormd tot een volwaardige voorstelling en integreren we de manier van werken (actieve uitwisseling met een publiek tijdens creatieprocessen) in onze werking.

No body was te ervaren tijdens werkresidenties in Artist Commons te Brussel, Provinciaal Domein Dommelhof te Pelt en De Veerman te Antwerpen. Corona en de daarbij behorende regelgeving daagden ons uit en booden ons de kans om te experimenteren met een digitale versie . Meer info vind je hier.

IMPRESSIES

teaser van ‘No body’ 

Enkele indrukken van de deelnemers en performers van de online versie vind je hier

(c) Arne Dhiel

Nobody and No body

3 thoughts on “No body, een partiformance

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close