No body, a partiformance

‘No Body’ is het tweede deel van een tweeluik.  Het is een rondreizend project van ONT MOET, bestaande uit verschillende opeenvolgende residenties. Tijdens deze tournee van residenties, zetten we de deuren van de werkruimte open voor geïnteresseerd publiek.

In de vorm van deelmomenten, zogenaamde ‘partiformances’, nodigen we bezoekers uit om actief deel te nemen aan het werkproces en onderzoek. Deelnemer zijn of getuige zijn heeft voor ons dezelfde waarde.

Met de naam ‘partiformance’ maken we de combinatie van participatie en performance; geen van beiden is zonder de andere. Ook de nuance van ‘feest’ ligt erin, omdat we ons inzetten om via ‘free flow’, momenten van vreugde en verbinding te faciliteren.

Deze deelmomenten willen we meer en meer integreren in onze werking; op die manier willen we het project op een duurzame manier verder ontwikkelen.

Heb je een leuke plek waar we zo een residentie mogen houden, laat het ons dan zeker weten. Wil je graag zelf zo’n deelmoment tijdens een van de volgende residenties meemaken, gelieve dan contact op te nemen met Michel

Impressies van onze laatste residentie bij De Veerman vind je in onderstaande teaser van ‘No body’ van de hand van Sarah Lederman.

Impressions of our last residency at De Veerman can be found in the teaser of ‘No body’ written by Sarah Lederman.

 

No Body is the second part of this diptych and also finds its basis in the practice of “not having to”. The inspiration for this work was a long-term dance practice based on breath, voice and touch.  

‘No Body’ is a traveling project consisting of several consecutive residences. During this tour of residences, we open the doors of the workspace to interested audiences.

In the form of sharing moments, so-called “partiformances”, we invite visitors to actively participate in the working process and research. Being a participant or being a witness has the same value for us.

With the name “partiformance” we make the combination of participation and performance; the one is linked to the other. The nuance of “party” is also part of it, as we are committed to facilitating moments of joy and connection through “free flow”.

Do you have a place where we can hold such a residence?  Let us know. In case, you would like to experience a sharing moment during one of the following residences, please contact Michel.

Nobody and No body

 

2 thoughts on “No body, a partiformance

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close