ABC, Art Based Connection

Art Based Connection (ABC) biedt je een alternatieve formule van teambuilding. We vertrekken van een dansvoorstelling die telkens in co creatie met een organisatie, de deelnemers en deelhebbers vorm gegeven wordt. Waarna de organisatie, deelnemers en deelhebbers verder met de beweging aan de slag kunnen gaan.

De drijfveer is beweging en rust faciliteren. Dynamische stabiliteit. Dit door non verbaal in ont-moeting te gaan en vanuit de belichaming en beleving in verbinding te gaan. Het niet moeten in ontmoeting met jezelf en elkaar vormen de basis. Zowel wat dit betekent op persoonlijk vlak, als voor een team als geheel.

(c) Sarah Lederman

ABC gaat de samenwerking aan met organisaties uit de artistieke en niet artistieke sector en is gegroeid uit deelmomenten van de voorstelling ‘No body’ die uitnodigt tot verbinding in de vorm van dansante ontmoetingen. 

Hoe gaat het in zijn werk?

In de eerste plaats is er een kennismakingsgesprek met de organisatie en artiesten. De vorm wordt open gehouden en we luisteren naar de behoeften binnen de organisatie. Op basis van dit gesprek kunnen we een voorstel doen dat aanknoopt met die behoeften en de praktische kant verder vorm geven. 

-> Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek met Nelle

  

De try-out van ABC werd tot tweemaal toe geannuleerd vanwege de covid omstandigheden. Deze is nu bevestigd op 29 oktober 2021 in De Veerman met het FTT-team (therapeuten) van de vzw De Touter. We kijken er alvast erg naar uit !  


De uitwisseling zal door cameravrouw Alana Stoefs in een filmfragment verwerkt worden. Je mag dus binnenkort een inkijk verwachten. Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.


CREDITS

CREATIE: Nelle Hens 
IN CO CREATIE MET: Ivan Fatjo en Oona Van Aken
DANSERS: Nelle Hens, Ivan Fatjo en Oona Van Aken.
OUTSIDE-EYE en MENTORING: DeVeerman

PRODUCTIE: ONT MOET
PRODUCTIONELE ONDERSTEUNING: Stephanie Pysson
RESIDENTIES: DeVeerman, Campo.


MET DANK AAN aan allen die mee in ont-moeting gingen ! Onze collega’s, partners, publiek en inspirerende docenten die dit aanbod mee verrijkt hebben.


3 thoughts on “ABC, Art Based Connection

  1. Pingback: WHO – ONT MOET
  2. Pingback: ONT MOET

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close